Patrasovou vyšetřuje policie. Nad její nehodou si láme hlavu skoro rok

Patrasová svým luxusním mercedesem vzala nejprve auto zaparkované u obrubníku, pak zahvízdaly pneumatiky a skončila v betonové zábraně uprostřed přechodu pro chodce. Naštěstí se nikomu nic nestalo.

Všechno se odehrálo 25. května 2022 v zatáčce u Dádiny vily na pražských Vinohradech. A policejní vyšetřování okolností nepříjemné bouračky není ani po 10 měsících u konce. "V dané trestní věci stále probíhá vyšetřování. Přesné datum skončení vyšetřování policejním orgánem nyní nelze odhadnout," řekl TN.cz státní zástupce Richard Houdek.

[chooze:article;value:463072]

Světlo do případu nechce nechat alespoň pootevřeným oknem proniknout ani sama Patrasová. "Nebudu se k tomu vůbec vyjadřovat," uvedla podrážděně. Bavit se odmítla i o tom, jestli stále řídí, anebo se po nehodě nechává vozit.

Podle všeho totiž zatím nepřišla o řidičák. Bezprostředně po incidentu ho policistům nedala s tím, že ho nemá u sebe. Odmítla sice test na alkohol, za což může zaplatit až 50tisícovou pokutu a odejít s až dvouletým zákazem řízení, verdikt ale stále nepadl.

[chooze:article;value:492028]

Dáda už dřív odmítla, že by za bouračku nesla zodpovědnost. "V motoru byla poškozená nějaká součástka, bylo to neovladatelné," prohlásila na podzim.

Není to hereččin první karambol za volantem. Před pěti lety o Vánocích narazila do auta čekajícího na zelenou, nadýchala 2,5 promile a na rok a půl jí vzali papíry. K tomu musela zaplatit 150 tisíc korun. Paradoxně tím ale pomohla spravedlnosti, protože v nabouraném voze seděl mezinárodně hledaný muž.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.