Pavel Zedníček o děsivém zranění Dagmar Havlové: Zachránil jsem ji

[chooze:gallery;value:34155]

​Ve filmu Chobotnice z II. ztvárnila herecká dvojice Pavel Zedníček a Dagmar Havlová manžele. Jejich vztah byl mnohdy jako na horské dráze, za kamerou si to spolu však moc užili. "Dáša je výborná herečka, kamarádka samozřejmě. Tenkrát se nejmenovala Havlová, byla ještě Veškrnová," svěřil se v rozhovoru pro TN.cz Zedníček.

Zvlášť pestré bylo natáčení u moře v Portugalsku. "Mám jednu historku. Jak jsme vjížděli autem na tu pláž k moři, vyskočili jsme a velká radost, jsme u Atlantiku. Kdyby tam to auto ale vjelo normálně, tak by se ale probořilo. Tak tam stavaři vytvořili takové železné rošty a zasypaly je pískem. My jsme tam potom vjeli a vyskočili jsme z auta," popsal herec.

[chooze:article;value:532502]

Jenže u natáčení se stala nehoda. "Dáša ale měla tu smůlu, že jí zapadl malíček do toho železa a ona si ho tam utrhla a chuděrce jí tam visel. No, a tam byla taková skála nebo kopec velký, asi 80 schodů, a já jsem hodil Dášu na záda a vynesl jsem ji k sanitce," prozradil Zedníček.

"Takže jsem ji zachránil. Pak ji odvezli do Lisabonu na převaz a druhý den tam skákala v moři, ale už měla igelitový pytlík na noze," zavzpomínal filmový manžel Havlové.

Film Chobotnice z II. patra si můžete užít o Vánocích v programu TV Nova.

Nový o S tebou mě baví svět. Legendární scéna s Pepínem měla dohru (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.