Pavlásek: Žena by se mnou bez smyslu pro humor nebyla. Vtipy si přibarvuju

Život komika má i své nevýhody. "Lidé ode mě očekávají, že je budu bavit pořád. Předpokládají, že se mnou bude sranda, už když třeba parkuju. Pak jsou překvapení, že je hned nepobavím, ale třeba si s nimi jen povídám," nastínil Lukáš Pavlásek s tím, že chystá nový stand-up s názvem Planeta slepic, který se bude natáčet v listopadu. 

Ve vtipkování podle něj neexistuje žádné tabu. "Je to jen humor, jsou to jen slova a ta by neměla nikomu ublížit. Zjistil jsem, že někteří lidi berou ty věci strašně vážně. A když sledují stand-up, tak jim nedochází, že to nemusí být moje názory, ale je to nadsázka," zmínil komik.

[chooze:article;value:465250]

​Podle něj je to tím, že jsou někteří lidé zatrpklí. "Je to o povaze, někteří se berou moc vážně. Spousta lidí má pocit, že sranda je výsměch a že když si z něčeho děláte legraci, tak se jim vysmíváte. Oni snesou, když si děláte srandu jen z toho, co nemáte rádi. Já si dělám srandu ze všeho i z věcí, které mám rád. Ze sebe taky, na všem je něco vtipného," míní.

Oblíbený humorista letos oslavil 45. narozeniny. "Já tyto věci vůbec neprožívám. Pořád čekám, až přijde ta krize středního věku. Já si stále připadám na 15, tak tím možná žiju," podotkl Pavlásek.

[chooze:article;value:472626]

​Ten se minulý rok oženil. "Není tam žádná změna oproti tomu, jak to bylo předtím. V září to byl rok. Nevidím tam žádné zhoršení. Moje žena by se mnou nebyla, kdyby neměla smysl pro humor. Mám totiž i hodně výstupů o partnerství, ale je to sranda, není to všechno pravda, musí se to přibarvit," uzavřel. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.