Pavlína byla v šoku: Mezi Romy jsem nechtěla, bála jsem se, přiznala

Pavlína a Pavel jsou spolu 15 let. Díky Výměně manželek si vyzkoušeli, jaké to je být bez sebe. Moc si ale nechyběli, protože spolu i pracují. "Každý den si lezeme na nervy. Řeknu křivé slovo a ona se chce hned hádat i kvůli blbostem. Ale už se tomu zasmějeme, je to spíš škádlení. Dneska jsme se taky chytli dvakrát," popsal pár se smíchem.

Pro Pavlínu byla Výměna zezačátku složitá, bála se původně toho, že její náhradní manžel Mára je Rom. "Trvalo mi to tak dva tři dny, než jsem se z toho šoku probrala vůbec. Jediné, co jsem doma říkala předtím, že bych nechtěla mezi Romy. Ale není Rom jako Rom, jeden pracuje, druhej ne. To je to stejný i s náma bílejma," řekla Pavlína.

[chooze:article;value:539749]

​Ale byly i okamžiky, kdy se Máry bála. "Nebylo to o tom, že bychom se pohádali my dva. Bylo to o bývalém příteli Petřiny sestry. Tam byl takový moment, kdy na něj Mára nadával. Nevím, jestli to byly problémy s drogami, ale ten přítel jí nějak ubližoval. A ten Mára byl agresivní, když s ním telefonoval," vzpomínala po Výměně s tím, že nakonec bylo vše v pořádku.

Petru s Márou čekají letos ještě velké změny, Mára ji totiž na konci natáčení požádal o ruku. Navíc podle Pavlíny by se měli stěhovat a svatba se chystá na červen. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.