Pavlína Lubojatzky si prošla krizí. Bylo to horší než MasterChef, přiznala

Pavlína Lubojatzky, kterou většina lidí zná jako Pavlínku z MasterChefa, si po odvysílání prošla těžkou zkouškou. Divákům se do srdcí příliš nevepsala a schytávala kritiku ze všech stran. "Znovu bych do toho nešla. Hodně bolelo, jak to vypadalo v té televizi. Jak skončilo vysílání, tak můj mediální obraz byl natolik poškozený, že jsme museli s Martinem vynaložit hodně úsilí, abychom to zvrátili," zavzpomínala kuchařka.

Po soutěži Pavlína dostávala tisíce nenávistných zpráv, včetně výhružek smrtí. Přesto jí některé zprávy i pomohly. "Já jsem si vzala k srdci dvě velké věci. Naučila jsem se r a ř, což bylo poměrně relevantní, když mi někdo napsal, proč jako dospělá nechodím na logopedii. Takže to jsem nakonec zvládla. Druhá věc byla nemluvit tolik sprostě," zmínila.

[chooze:article;value:520074]

​Jednu dobu Pavlína říkala, že MasterChef pro ni byla nejtěžší zkouška v životě, to už se změnilo. "To, čím jsme si prošli po odvysílání, nás možná připravilo i na ty těžší časy, které můžou nastat v soukromém životě. Potom se člověk zpětně kouká na to, že ten MasterChef nebyl tak žhavý. Je také znát, že za ty čtyři roky jsem získala větší nadhled," podotkla.

V tuto chvíli ale není připravená podělit se s veřejností o své trápení. "Ještě bychom si to chtěli nechat pro sebe. Je to hodně citlivé, ale rozhodně to někdy chceme ventilovat ven, protože by to mohlo pomoci jiným lidem. Kdybych tehdy tu zkušenost bývala měla, nemusela bych si to prožít takhle na dřeň. Aktuálně už je to v pořádku," uzavřela kuchařka téma. 

[chooze:article;value:446094]

​​S manželem Martinem jsou ve vztahu už 13 let. Nyní spolu pracují, dělají sociální sítě, vaří i podnikají. "Občas si lezeme na nervy. Stále jsme dvě osoby, občas máme jiný názor. V pracovním životě je to cítit víc. Martin má rád svoje procesy, rád je analyzuje. Já jsem taková, že dělám všechno hned a následky řeším, až nastanou," promluvila Pavlína o problematických situacích.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.