Perry zveřejnil před smrtí záhadné příspěvky. Odhalili, co znamenají

[chooze:gallery;value:33677]

Milovníkům filmů a seriálů zůstaly oči pro pláč, když se na světlo světa dostala informace o úmrtí herce Matthewa Perryho. Představitel Chandlera ze seriálu Přátelé ale své fanoušky překvapil už posledními šesti podivnými příspěvky na sociální síti Instagram.

Na svůj profil dal nejprve video, kde svým sledujícím ukazuje, že sleduje film Batman s Robertem Pattisonem v hlavní roli. "Není třeba se bát. Dneska ulice hlídám já," přidal Perry do popisku videa.

Podobnou symboliku měla i řada dalších příspěvků. "Všichni se dobře vyspěte. Dneska hlídám město já – Mattman," uvedl u fotky, na které je zobrazeno logo superhrdiny Batmana. Úplně poslední příspěvek z této série zveřejnil před týdnem a mrazí z něj. Se sluchátky na uších totiž sedí ve vířivce, ve které se měl utopit.

[chooze:article;value:527506]

"Ó, takže teplá voda vířící kolem ti dělá dobře? Jsem Mattman," napsal k poslední fotce, kterou kdy na sociální síť přidal. Podle zdroje webu People se nejednalo o nic děsivého, ale o příspěvky vycházející z hercova nápadu na tvorbu nového seriálu. "Bavil se. Byl neuvěřitelně šťastný," řekl webu člověk z Perryho okolí.

Matthew Perry si měl zahrát v novém filmu s názvem Unworthy, který se ale přestal natáčet kvůli herecké stávce. Navíc se nedávno přestěhoval do svého nového zrekonstruovaného domu.

O záhadných příspěvcích informovala i reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.