Pes zachránil z hořícího domu roční holčičku. Rodina teď žije v dodávce

Plameny pohltily rodinný dům v Detroitu minulý týden, kde v horním patře žije několikačlenná rodina. V danou dobu tam byl pouze strýc se dvěma dětmi a pes Blue. Muž spolu se starší holčičkou se dostali do bezpečí. Roční Chantal ale zůstala z dosud nezjištěných příčin uvnitř.

Hasiče zburcoval právě milovaný mazlíček Blue. "Utekl zpátky do domu, protože Chantal byla v ohrádce. Hasiči ho pronásledovali a brzy pochopili, co se děje," uvedla matka dítěte Kelley pro portál Fox News. Ta je přesvědčená, že její dcera je nyní v pořádku jen díky psovi.

[chooze:article;value:429271]

Rodina nyní žije v dodávce. Prvních pár nocí v hotelu jí zaplatil Červený kříž, sama si ho však nemůže dovolit. Odmítá navíc jít do azylového domu, tam psi z útulku, odkud mají mazlíčka, totiž nesmí.

"Žádní psi tam nemohou a já ho odmítám opustit. Protože kdo ví, kde by byla moje rodina bez něj," je přesvědčená Kelley. Podle portálu USA Today News vypukl požár v bytové jednotce pod nimi, kde žijí další nájemníci. Jedno z dětí si tam mělo hrát se zapalovačem a zapálit v ložnici matraci.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.