Peskov objasnil záhadu s dvojníky. S Putinem je jen těžké udržet krok, tvrdí

Světem se už nějakou dobu šíří zvěsti, že ruský prezident kvůli strachu z atentátu nevychází ze svého bunkru. Na sjednané schůzky prý místo sebe posílá najaté dvojníky, kteří podstoupili několik plastických operací, aby od něj byli k nerozeznání. Na nedávné vzdělávací akci pro ruskou mládež, kterou přenášela ruská státní televize, mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov podobné spekulace odmítl.

"Možná jste slyšeli, že Putin má několik dvojníků, kteří se ukazují místo něj, zatímco on se schovává v bunkru. To jsou jen další lži," pronesl podle britského listu Daily Mail Dmitrij Peskov.

[chooze:article;value:501238]

"Když se podíváte na našeho prezidenta, zjistíte, že je takový, jaký vždy býval, a to velmi aktivní. Lidé, kteří vedle něj pracují, se s ním jen pokouší udržet krok. Mnozí by mu mohli jeho množství energie závidět," řekl mládeži mluvčí Kremlu. 

"Lidé si pouze mohou přát, aby měli stejně tak pevné zdraví, jako má on. Samozřejmě nikdy v žádném bunkru neseděl. A i vy vidíte, jak je to zřejmé," dodal Peskov podle ruské agentury TASS.

[chooze:article;value:501069]

Mnozí však o tom, že na veřejnosti vystupuje opravdu Vladimir Putin, pochybují a na verzi, že prezident využívá najaté herce, trvají. "Hm, pokud je tohle Putin, pak já vypadám jako George Clooney. Ani jedno z toho není pravda," okomentoval například na sociální síti Ben záběry ruské hlavy státu během návštěvy na Ukrajině. Video zveřejnila ruská armádní televize Zvezda"Někdo se za Putina akorát vydává," tvrdil další uživatel jménem Jerry.

Konečně se ukázal pravý Putin. Podívejte se na video z jeho projevu (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.