Pětiměsíční dceři rostly zuby a brečela. Matka (19) to nevydržela a zmizela

Kriminalisté pátrají po 19leté Anetě Berounské, která v Jablonci nad Nisou žije se starším přítelem Romanem a společně s ním vychovává pětiměsíční dceru. S tou byla v sobotu celý den sama doma a starala se o ní. "Její dceři rostou zuby, jak celý den brečela, tak si večer, když přišel otec miminka domů, potřebovala vyčistit hlavu a řekla, že se jde projít," vysvětlil redakci TN.cz starší syn Anetina partnera Roman Michalec.

Jenže zpět z procházky se mladá žena už nevrátila. "Její pohřešování dne 28. 8. 2023 policistům oznámil její partner. Nikomu o sobě nepodala ani žádnou zprávu," informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

[chooze:article;value:518689]

"Nejhorší na tom je, že si z domova nevzala vůbec nic. Nechala tam mobil i doklady. Párkrát už takto odešla, ale vždycky se třeba po dnu vrátila, teď už to je ale skoro týden," svěřil se Roman Michalec. O miminko se aktuálně stará otec za pomoci svých blízkých.

Aneta odešla v šedé mikině a tmavě zelených legínách, nic jiného s sebou neměla. "Pohřešovaná odešla z místa bydliště bez osobních dokladů, financí a mobilního telefonu. Na základě provedeného šetření byl její poslední výskyt potvrzen dne 25. 8. 2023 kolem 22. hodiny a od té doby ji kromě jejího partnera nikdo neviděl," sdělila Sochorová.

[chooze:article;value:520259]

Policisté proto žádají o pomoc veřejnost. "Pokud má někdo jakékoliv informace k pobytu či výskytu pohřešované mladé ženy, ať je sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158," vyzvala policejní mluvčí. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.