Petr Janda prozradil tajemství. Před koncertem má zlé sny

Petra Jandu i po 60 letech působení na scéně občas pronásledují obavy. Poslední dvě noci před velkým koncertem pro něj nebyly úplně klidné. "Probudil jsem se fakt s hrůzou. Začaly se mi zdát katastrofální sny. Kupříkladu, že nemůžu najít kytaru, nebo najednou zjistím, že jdu v trenýrkách na jeviště, zdají se mi prostě takovéto šílenosti," přiznal frontman kapely Olympic.

Za celých 60 let fungování kapela zažila spoustu situací, Janda ale vypíchnul moment, který mu utkvěl v paměti. "Já si vzpomínám, když jsme byli v poločase rozpadu. Slavili jsme 30 let a šli jsme s tím, že je to poslední koncert Olympiců. Byl jsem fakt smutnej a říkal jsem lidem, že jsme se s nimi přišli rozloučit. To bylo fakt nepříjemné, pořád to mám v hlavě," popsal Janda. 

[chooze:article;value:511396]

​U Olympiců to na dlouhý vánoční odpočinek nevypadá, v lednu už opět vyjíždí na další koncerty. "Náplň mého života je hrát. Já to neberu jako práci a fakt se na to těším. Chápu, že se práce některým lidem u pásu třeba zajídá. Ale to, co dělám já, není práce. To je koníček, poznání a senzace. Čili já žádný volno v podstatě nepotřebuju," zmínil zpěvák.

I přes nabitý diář Vánoce oslaví v poklidu a v kruhu svých blízkých. Nechybí ani vánoční tradice a dobré jídlo. "Moje žena dělá strašně ráda rybí polívku, já dělám bramborový salát. Ten si musím ale sníst, protože ho nikdo jiný u nás nejí. Vánoce prožíváme velmi silně," uzavřel Janda.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.