Petra Clinic – krása a zdraví na dosah

V Petra Clinic nabízíme nejžádanější ošetření pomocí nejmodernějších technologií. Ať už se jedná o zeštíhlení problémových partií, omlazení pleti, nebo třeba o odstranění nechtěného tetování, krása a pohoda klientů je pro nás nejdůležitější. Díky tomu, více než dvacetileté tradici a tisíci spokojenými klienty za sebou, stojíme na předních příčkách inovace a individuálního přístupu v oblasti estetické medicíny.

Představte si, že máte na těle oblast, která vám neustále připomíná něco, s čím nejste spokojeni. Možná to je nepříjemné akné, které vás pronásleduje od dospívání, nebo strie, které zůstaly po radostné události, jakou je narození dítěte. Tyto památky na těle mohou být pro mnohé zdrojem nejistoty. V Petra Clinic nám jde o to, aby každý klient odcházel s pocitem, že je možné tyto příběhy přepsat.

Využíváme více než 40 nejmodernějších přístrojových technologií

Naší specializací je jedinečná kombinace přístrojových a laserových ošetření. Využíváme více než 40 laserových a jiných přístrojových technologií, které volíme s největší pečlivostí, aby každá z nich přinášela skvělé výsledky pro naše klienty a současně absolutní bezpečnost.

Potřebujete zeštíhlit určité partie, vyhladit vrásky, nebo chcete přestat s chrápáním? Vynikajících výsledků dosahujeme také v léčbě akné a jizev po akné, u pigmentací pleti, červených žilek, růžovky, nehtové plísně a znamének. Naše technologie jsou připraveny vám poskytnout to nejlepší za pomoci neinvazivních zákroků, tedy bezbolestně a současně i velmi rychle.

Nabízíme také vysoce kvalitní kosmetiku

Ale naše služby nekončí jen na prahu kliniky. Věříme, že péče o tělo a pleť by měla být součástí vašeho každodenního života, a proto vám přinášíme možnost pokračovat v péči doma prostřednictvím našeho e-shopu. Nabízíme široký sortiment vysoce kvalitní kosmetiky, která je pečlivě vybrána, aby podpořila a prodloužila výsledky našich ošetření. Od pleťové přes tělovou až po dekorativní kosmetiku, najdete u nás produkty pro každý typ pleti a pro každou potřebu.

Celý tým Petra Clinic je zde, aby vám přinesl nejen krásu, ale i sebevědomí a pohodu. Protože věříme, že pravá krása není jen o tom, jak vypadáte, ale také o tom, jak se cítíte. Přijďte k nám a nechte se hýčkat péčí, která přesahuje běžné standardy.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.