Pikantní vzpomínka Geislerové: Líbala jsem se s Murphym, teď má Oskara

[chooze:gallery;value:31581]

​Aňa Geislerová se rozhodla Murphymu k zisku Oskara pogratulovat poněkud neotřelým způsobem. "Jako je to první a zřejmě i poslední oskarový herec, kterého jsem měla možnost líbat. V práci samozřejmě! Takže Cillianovi moc gratuluju," napsala herečka na instagramu.

Pochlubila se, že zahraniční média ji dokonce považovala za hercovu manželku. "U té příležitosti bych ráda uvedla, že nejsem jeho manželka, jak si často myslel zahraniční bulvární tisk, a i vy jste mi často posílali fotky z New Yorku z jedné cesty na večeři. Takže ne, nejsem," popsala Geislerová.

[chooze:article;value:545714]

Společně se setkali na natáčení velkofilmu Anthropoid, který pojednává o atentátu na Heydricha. "Samozřejmě se ale snažím vytěžit z toho maximum, tak trochu se otřít o tu slávu, že? Nicméně Cillian je opravdu báječný člověk a já jsem pyšná a hrdá, že jsem měla díky Anthropoidu tu možnost se s ním setkat a pracovat," svěřila se herečka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ana Geislerová (@geislerka)

"Cilliane, moc gratuluji! Jsi opravdová hvězda," vzkázala mu Geislerová a vysvětlila, že pravděpodobně její příspěvek ale neuvidí, protože nemá sociální sítě.

[chooze:article;value:514701]

Jejím kolegyním z branže však pikantní přiznání neuniklo a hned se jí otázaly, jak svůdný herec z Gangů z Birminghamu líbá. "To píšu jen do zpráv, jsem přeci profesionál," reagovala herečka. Přiznala ale, že se o hercovy milostné schopnosti zajímá tolik žen, že možná bude muset udělat besedu.

Herec Ryan Gosling to na Oskarech pořádně rozjel. V růžovém zazpíval známou píseň (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.