Pikantní záběry ze Survivoru: Bezděková se plazí po Pítrovi. Co na to Gábi?

Gabriela Gášpárová a Laura Chrebetová mají mnoho společného. Kromě toho, že spolu byly v historicky první reality show Love Island Česko & Slovensko, také se umístily na prvních dvou příčkách, a nyní ještě oba jejich partneři odjeli do drsné reality show Survivor. Navíc jsou oba v kmeni Hrdinů.

Obě se shodují, že je pro ně náročné, když nemají své partnery doma. Oba se navíc sbližují v rámci taktik i přátelství mimo jiné i se ženami. "Tady na žárlivost není prostor. Musí spolu fungovat a vycházet, i kdyby nechtěli. V Survivoru je sociální hra velkou součástí," míní přítelkyně Pítra Havránka Gabriela.

[chooze:article;value:489186]

​Laura se oproti tomu žárlivostí netají, její snoubenec Martin dorazil na ostrov totiž později, a to s pohlednou Pavlínou. "Já jsem velmi žárlivá. Žádné ženě nebude příjemné, když kolem jejího muže bude běhat nějaká jiná. Ale snažím se to brát tak, že vlastně nemám důvod žárlit. On si nemohl vybrat, s kým tam přišel," podotkla vítězka Love Islandu Chrebetová, která tak narážela na to, že Martin si nejvíce rozumí právě s Pavlínou.  

Pro Gabrielu je to o něco složitější, účastnice Survivoru modelka Andrea Bezděková se s Pítrem zná z dřívějška. "Není žádným tajemstvím, že Pítr s Andreou spolu v minulosti měli nějaký bližší vztah. Je pochopitelné, že možná i tam ty vztahy budou v tom Survivoru. Ale myslím, že pořád je to pod nějakou hranicí a je to v pohodě," doufá Gášpárová. 

Podívejte se na pikantní momenty Pítra a Andrey na ostrově. Jak reagovala Gábi?  

​Jenže mezi Pítrem a Andreou to jiskří trochu víc. V ukázce dalšího dílu navíc Pítr říká, že vedle ní nemůže v žádném případě spát. Pak vedle ní však spí, a dokonce se i tulí. Gábi po zhlédnutí sestřihu v pořadu TALK! byla nesvá. "Je to nějaký sestřih, nemůžu z toho poznat, co se tam děje. Pítrovi věřím a doufám, že k ničemu, co přechází hranice, nedojde," věří Gábi.

"Snad bude všechno v pohodě. Je to nepříjemné, to by bylo asi každému, ale jak jsme mohli vidět hned na začátku, Pítr vedle ní nechtěl spát. Myslím, že to možná může být ze strany Andrey a Pítr s tím nemůže nic dělat, doufám," uzavřela Gabriela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.