Pítr už konečně ví, na čem je. Gábi mu poslala do Survivoru jasný vzkaz

Podle některých záběrů z reality show Survivor to vypadalo, že Andrea se k Pítrovi má víc, než by bylo z pozice bývalé přítelkyně vhodné. To se samozřejmě nelíbí jeho současné přítelkyni Gabče, která s Pítrem tvoří pár už zhruba rok a půl.

Přestože Pítrovi dle svých slov věří, nebylo pro ni lehké se na to dívat. Vyrazila tak na dovolenou, a navíc Pítrovi přestala spravovat instagram, což některé fanoušky zaskočilo. Pítr mezitím v soutěži obdržel vzkaz od svého bratra, kterého po hlase téměř nepoznal.

[chooze:article;value:489963]

​Čekal totiž zprávu právě od své milované přítelkyně. "Já čekám celou dobu na jeden jediný vzkaz. A to je ta moje Gabča. Tak moc jsem doufal, že to bude ona, že jsem bráchu skoro ani nepoznal. Ten člověk, který mi tady chybí nejvíc, je ten, kterého miluju nejvíc," podotkl Pítr.

V jedné z dalších epizod se ale konečně dočkal i on. Gabča mu poslala videovzkaz, na kterém ji mohl dokonce sledovat v celé kráse. "Jsi strašně šikovný, takže nepolevuj a vydrž to tam až do konce. I když bychom tě měli nejraději hned zpátky, protože nám hrozně chybíš. Moc se na tebe těším a miluju tě," uzavřela vzkaz Gabriela, jejíž slova vehnala Pítrovi slzy do očí.

[chooze:article;value:491797]

​Podle Pítra to byl nepopsatelný pocit. "V den odletu jsem ji vezl do nemocnice na operaci a už jsem nevěděl, jak to dopadlo. Jsem rád, že ji vidím, že je v pořádku, že se doma vůbec nic neděje a že je krásnější, než když jsem odjížděl," uzavřel dojatý ostrovan.

[chooze:gallery;value:30796]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.