Pizingerová o exotické cestě se tříletým synem: Neočkujeme se, přiznala

[chooze:gallery;value:33990]

Vendula Pizingerová vyrazila se svým malým synem Josífkem na exotickou dovolenou. "Josífkovi jsou tři roky a já si myslím, že to je akorát čas na to začít cestovat. Let jsem zvládla velmi dobře, protože jsme měli štěstí a seděla vedle mě paní učitelka z mateřské školky, která si s Josífkem hrála a malovala si tam s ním," svěřila se Pizingerová.

Délka cesty ji však zpočátku děsila. "Ale musím přiznat, že jsem věděla, že to je let na sedm hodin, tak jsem měla trochu strach. Ještě jsem letěla s kamarádkou, která má stejně starou dceru, tak jsme o tom hodně diskutovaly. Každopádně to dopadlo skvěle a zpáteční let byl přes noc, takže děti spaly," popsala influencerka.

[chooze:article;value:531198]

Ačkoliv letěla do exotické destinace, žádné očkování si se synem neaplikovali. "Ne, my se neočkujeme. Teda já se přiznám, že jsem se neočkovala ani do různých exotických destinací. Všechno jsme zvládli skvěle. Jelikož jsou děti ještě malé, tak trávíme dovolenou v hotelovém rezortu," vysvětlila ředitelka nadace.

Krásné prostředí si velmi užívala. "Bylo tam hlavně krásné moře, hotel byl totiž umístěný v zátoce, kde nebylo divoké moře a kde si děti mohly hrát nejenom s pískem, ale mohly jít bezpečně i do vody," popsala influencerka. Se synem toho na dovolené spoustu zažili, dokonce šli plavat mezi malé žraloky citrónové.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.