Pláč a slzy: Monika Bagárová řeší velký problém s dcerou Ruminkou

[chooze:gallery;value:30243]

​Podle Moniky Bagárové nastal správný čas, aby její dcera Rumia nastoupila do školky. "Moje malá školkačka. Dlouho jsem se rozhodovala, čekala na ten správný čas. Nechtěla jsem, aby plakala, vím, že to k tomu často patří a rodiče nemají jinou možnost, než dát děti do školky, aby mohli do práce," popsala Bagárová na sociálních sítích.

Zpěvačka ale chtěla, aby byla dcera ve společnosti ostatních dětí. "Většinou jsou dětičky po odchodu rodičů za pět minut vysmáté a spokojené. U nás je to trochu jinak, svoji práci dokážu maximálně přizpůsobit Rumince, ale cítila jsem, že už potřebuje kolektiv dětí, režim a hrát si se svými vrstevníky," popsala bývalá finalistka Superstar.

[chooze:article;value:535660]

Jenže s nástupem do školky vyvstalo mnoho problémů. "Nejnáročnější je vstáváni, někdy ji budím 40 minut. O půl 9 chodí spinkat, ale když po školce usne na 3 hodiny, tak jako ve čtvrtek, tak večer usne ve 22:30. Co mám dělat, když odpoledne pláče, že chce spinkat? Jak to jde u vás? Jak dlouho vám trvalo si na vstávání zvyknout?" zeptala se zpěvačka ostřílených matek na radu.

Trápení a pláč Ruminky zpěvačce trhá srdce. Podle Bagárové však není problém v chození do školky. "Jo, jinak je ve školce moc šťastná, spokojená," upozornila Bagárová.

Trable Bagárové s partnerem. Nebyli jsme na to připraveni, říká (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.