Pláž v Egyptě jako z hororu. Už bych se tam nevrátila, varuje turistka

Vysoké teploty v egyptské Alexandrii vyhnaly snad všechny turisty i tamní obyvatele k vodě. Alespoň tak to vypadá podle videa, které se stalo hitem sociálních sítí. Turistka natočila, že pláž praská ve švech. Nevejde se na ní už snad ani jeden jediný slunečník.

Pod videem se rázem objevilo několik komentářů. "Hrůza, takovou dovolenou nechci," napsal jeden z uživatelů. "Už bych tam nešla," napsala další. Ale zatímco některé záběry vyděsily, jiní si z nich dělají srandu. "Chtěl bych vědět, kam chodí čůrat," tázal se jiný.

@aymanismail618 #منوعات_تيك_توك #trending #tiktokindia ♬ Second Waltz - Elise MOY

[chooze:article;value:567301]

​Pláž v egyptské Alexandrii, o které psal i deník Metro, se tak stala hotovou noční můrou i pro otrlejší turisty. Pokud jste tedy fanouškem ležení v písku, opalování a poslouchání zvuků moře, rozhodně to nebude místo pro vás. Ani jedno z toho tam totiž očividně nenajdete.

Podle místních se ale problém týká všech pláží v Alexandii. Kvůli výstavbě tam totiž v posledních letech mnoho pláží zaniklo. Veřejné navíc nebývají udržované. V egyptské metropoli žije navíc zhruba šest milionů lidí.

Stává se z Polska nové Chorvatsko? Ceny i krásné pláže svádí stále více Čechů:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.