Plivnutí do tváře zesnulé Alžbětě. Harry a Meghan šokovali novým webem

Nové webové stránky, které nahradily původní web Archewel, se nazývají jednoduše Sussex, informuje Daily Mail. Čtenáři si na webu můžou přečíst nejen životopisy Harryho a Meghan, ale i seznam jejich aktivit. Právě zmíněné životopisy vzbudily rozruch. Harry a Meghan v nich totiž oficiálně používají své tituly vévody a vévodkyně ze Sussexu. 

To by podle portálu Sun mohlo přilít další olej do ohně už tak velmi napjatých vztahů v rodině. "Královna Alžběta by zuřila. Slíbili jí, že to neudělají. Neměli by používat titul, který roky uráželi," řekla expertka na královskou rodinu Angela Levinová.

[chooze:article;value:541337]

Královské tituly by měli používat jen aktivně pracující členové královské rodiny, nikdy však ve spojení s komerčními účely. Královských povinností se manželé vzdali před čtyřmi lety a odstěhovali se do Kalifornie. Královna Alžběta II. jim sice tehdy tituly nechala, nesměli je ale oficiálně používat. "Princ Harry a Meghan jsou vévoda a vévodkyně ze Sussexu. To je fakt. Je to jejich příjmení a rodinné jméno," obhajoval nejnovější počin manželů zdroj z jejich blízkého okolí. 

Experti na královskou rodinu vkládali velké naděje na urovnání vztahů minulý týden poté, co byla králi Karlovi III. diagnostikovaná rakovina. Harry urychleně přiletěl do Velké Británie, aby se s nemocným otcem osobně setkal. Jejich setkání ale trvalo jen něco málo přes půl hodiny a Harry se o den později vrátil do Spojených států.

[chooze:article;value:541082]

Princ se prý chtěl vidět i se svým bratrem Williamem, ten o to ale údajně neměl nejmenší zájem. Raději se věnoval svým královským povinnostem, jejichž část převzal po nemocném králi. K žádnému usmíření tedy nedošlo. 

Král se momentálně léčí s rakovinou na svém sídle v Norfolku, kam přesídlil ze londýnské rezidence Clarance House. Po boku mu v těžkých časech věrně stojí jeho žena královna Camilla, píše BBC.

Obrovská potupa pro Harryho a Meghan. Stali se losery roku 2023 (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.