Po 18leté dívce zůstal v Bratislavě jen kabát. Naposledy ji viděli sedět na mostě

Přítel 18leté Terézie Macalíkové byl poslední, kdo mladou dívku v sobotu viděl. Když po jejich vzájemné hádce odešla, téměř nereagovala na telefonáty ani zprávy. "Neodepisovala ani nezvedala telefon, potom mi napsala, že je na Starém mostě," uvedl chlapec pro web tvnoviny.sk.

Za svou přítelkyní se tak k mostu sám vydal. Místo ní tam našel pouze její kabát, ve kterém byl dívčin telefon a peněženka. Od té doby nikoho nekontaktovala a nebyla k nalezení. Chlapec se tak rozhodl oslovit kolemjdoucí. Jedna ze žen prý slyšela pláč pod mostem, další zas viděla Terézii sedět na mostě. Do pátrání se už zapojila i policie.

[chooze:article;value:482614]

​"Policisté pátého bratislavského okresu se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při hledání 18leté Terézie Macalíkové," uvedli bratislavští policisté na svém facebookovém profilu. Dívka je podle nich vysoká zhruba 160 centimetrů, má hubenou postavu, dlouhé kudrnaté zrzavé vlasy a modrozelené oči. V době zmizení na sobě měla černé tepláky, mikinu a bílé zimní boty.

Terézie by se nemusela nacházet pouze v okolí Bratislavy, kde byla na návštěvě za svým přítelem. Pochází totiž ze sto kilometrů vzdáleného okresu Topolčany. Do pátrání se na žádost rodiny zapojil i dobrovolnický spolek Záchranný Systém Slovensko. "Využili jsme pěší týmy a termovizi. Pátrání bylo zatím neúspěšné," informoval spolek.

[chooze:gallery;value:30195]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.