Po boji s rakovinou ji čeká svatba. Herec požádal vítězku Talentmanie o ruku

[chooze:gallery;value:29162]

​Operní pěvkyně Patricia Janečková má za sebou nejtěžší rok svého života. Kvůli rakovině vítězka talentové soutěže absolvovala 16 chemoterapií, mastektomii (odstranění prsu) a měsíc ozařování, nespočet injekcí a řadu dalších zákroků. Jak se sama svěřila, někdy byla v nemocnici častěji než doma.

Zpěvačku v těžkých chvílích všemožně podporovali nejen lékaři a sestřičky z onkologického oddělení, ale také příbuzní a fanoušci. Speciální dík pak v lednovém výročním příspěvku na instagramu Patricia věnovala divadelnímu herci Vlastimilu Burdovi. "Děkuji skvělému partnerovi, bez kterého bych to asi nezvládla. Neměl to se mnou lehké, ale nevzdal se, byl mi obrovskou oporou a za to ho obdivuji a miluji," vzkázala.

[chooze:article;value:474952]

​Patricia a Vlastimil tvoří pár dva roky. Před týdnem zveřejnili snímky z jejich dosavadní společné cesty. Nyní oba prozradili, že chtějí zdolat další životní metu. "Není čas ztrácet čas. Bude svatba," oznámila hrdě zpěvačka na sociální síti a pochlubila se fotkou zásnubního prstenu.

Plní se tak její přání, aby po "nejhorším a nejtěžším roce jejího života" bylo vše už jen dobré.

Patricia Janečková si přízeň diváků dokázala získat už v roce 2010, kdy coby 12letá dívka ovládla talentovou soutěž Talentmania. Vítězstvím odstartovala její hvězdná kariéra a Patricia krátce poté vydala i své vlastní debutové album.

Připomeňte si vystoupení Patricie Janečkové v Talentmanii:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.