Po čelním střetu na Kroměřížsku zemřel mladík, v Praze auto srazilo dvě děti

"Při dopravní nehodě u Hulína dnes vyhasl lidský život. Po čelním střetu dvou vozidel zemřel mladý řidič," informovali v pondělí policisté na twitteru. Řidiče druhého auta převezli záchranáři do nemocnice.

Za srážku mohlo podle vyšetřování mimo jiné počasí, v noci na pondělí totiž ve Zlínském kraji napadlo několik centimetrů sněhu a teploty se pohybují pod bodem mrazu. "Řidič při předjíždění neuzpůsobil rychlost stavu vozovky, dostal smyk a následně se srazil s dalším vozidlem," popsala nehodu pro TN.cz policejní mluvčí Barbora Balášová.

[chooze:article;value:478503]

"Při nehodě se zranil 18letý muž. Jeho zranění byla neslučitelná se životem," potvrdil pro TN.cz mluvčí záchranářů Jakub Omelka. "Druhého muže, narozeného v roce 1957, jsme převezli na chirurgickou ambulanci ve zlínské nemocnici," dodal s tím, že zranění by neměla být vážná.

"Komunikace je v tuto chvíli zcela uzavřena," upozornila v pondělí dopoledne policie. "Jsou zde dopravní policisté i kriminalisté," doplnila. Počasí komplikuje dopravu v celém Česku. Před Prahou se ráno tvořily kilometrové kolony.

Několik aut se v pondělí ráno srazilo na Pardubicku. Při jedné havárii skončilo nákladní auto mimo silnici. Řidiče s otřesem mozku odvezli záchranáři do nemocnice. Odpoledne v pražských Dejvicích srazilo auto donáškové služby dvě děti. Obě jsou lehce zraněné.

Počasí vážně komplikuje dopravu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.