Po Editě (49) se slehla zem, už třetí den se nikomu neozývá. Mohla by si ublížit

[chooze:gallery;value:34142]

​Pohřešovaná 49letá Edita Horáková ze středočeských Hořovic odjela v pondělí ze svého domu v modrém opelu, který měl na kufru samolepku se symbolem dvou zkřížených kladívek, které jsou symboly hornictví. Svým blízkým se od té doby neozvala.

"Pohřešovaná se podle jejích známých zřejmě potýká s finančními problémy a dluhy. V této souvislosti hovořila i o možném ukončení života v případě, pokud situaci nebude zvládat," uvedli policisté s tím, že kvůli tomu má rodina starost o její život.  

Edita je vysoká zhruba 165 až 170 centimetrů, má blonďaté vlasy a zelené oči. Mohla na sobě mít sportovní oblečení a zelené boty. Zatím se nepodařilo najít ani modré auto typu pick-up značky Opel, kterým odjela.

[chooze:article;value:531415]

"Edita Horáková byla naposledy viděna svým partnerem 11. prosince okolo páté hodiny ranní v místě jejich bydliště. S ním tentýž den v odpoledních hodinách telefonicky hovořila a sdělila mu, že se prochází v lesích na Berounsku," informovala policie. 

​Do pátrací akce se dosud zapojily policejní hlídky z Berounska i s vrtulníkem, strážníci z Žebráku, hasiči a sedm psovodů se psy z Příbrami. Pokud máte o ženě jakékoliv informace, ozvěte se policistům na lince 158.

Dabér Zbyšek Pantůček žije! Po měsíci ho policie vypátrala v zahraničí (10/2023): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.