Po letech k nepoznání. Jak dnes vypadají hvězdy filmové klasiky Sám doma?

[chooze:gallery;value:34547]

​​​​Filmový svět tento týden zaskočila nečekaná hospitalizace herce Devina Ratraye, který si ve filmu Sám doma získal srdce diváků jako Kevinův otravný bratr Buzz McCallister. Při pohledu na aktuální snímky řadu lidí zaskočilo, jak teď herec obviněný z domácího násilí, vypadá. Další z dětských filmových hvězd, ale jakoby se nezměnily ani po čtyřicítce, všímá si časopis People. Jak vypadají hvězdy legendární vánoční filmové klasiky si můžete prohlédnout v galerii v úvodu článku. 

Tehdy desetiletý Macaulay Culkin, který ztvárnil roli Kevina, na něhož rodiče zapomněli, už slávu kultovního filmu ani jeho pokračování z New Yorku nepřekonal. Na konci 90. let se na špici celosvětové slávy stáhl ze světel reflektorů a věnoval se hlavně své hudební skupině The Pizza Underground. V prosinci 2023 obdržel hvězdu na chodníku slávy v Hollywoodu. Na Sám doma mimo jiné zavzpomínal před pár lety i díky reklamě na digitálního asistenta od společnosti Google.  

[chooze:article;value:538467]

​V roli mladšího bratra Kevina se ve filmu mihl i jeho skutečný sourozenec Kieran Culkin, který v posledních letech zazářil ve filmu Scott Pilgrim proti zbytku světa nebo v úspěšném televizním seriálu Boj o moc. Za roli v něm si letos 41letý herec odnesl i ocenění Zlatý globus za nejlepší televizní mužský herecký výkon.

Diváci často vzpomínají i na rodiče Kevina, hlavně jeho chápavou maminku, kterou ztvárnila Catherine O´Hara. Nyní 69letá herečka, jako by ani po třech desítkách let neztratila vše ze svého kouzla. Jeho filmový otec, kterého hrál výrazný herec malých rolí John Heard, bohužel zemřel v roce 2017 ve věku 71 let. 

https://www.youtube.com/watch?v=-lfHXKbsMLE&ab_channel=IGN

"Harry, jdu do baráku," křičel ve filmu zloděj Marv, kterého ztvárnil herec Daniel Stern. Dnes 66letý herec často hraje epizodní role, režíruje a věnuje se dabingu. Druhého lupiče Harryho hrála nyní už osmdesátiletá hollywoodská legenda Joe Pesci. Veterán se proslavil hlavně spoluprací s režisérem Martinem Scorsesem. Za roli v jeho filmu Mafiáni z roku 1990 získal Oscara v kategorii nejlepší herec ve vedlejšího roli.  

Podívejte se na sestřih hlášek z komedie Sám doma: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.