Po posádce utopeného auta se stále pátrá. Lidé už ale v zázrak nevěří

Tři kamarádi a přítelkyně jednoho z nich. Všichni dospělí kolem třiceti až čtyřiceti let. Z vodní pasti dokázal uniknout jediný z mužů. Ostatní zmizeli. "Je to smutné. Jeden z těch lidí byl navíc náš obecní hajný," řekl starosta Lipové-lázní Vladimír Šantrůček (nez.).

Reportéři TV Nova mluvili s člověkem, který všechny dotyčné dobře zná. Podle něj se vraceli z čerpací stanice, bohužel si ale nevybrali dobrou cestu. Mezi Horní a Dolní Lipovou vede úzká boční komunikace, která slouží hlavně pro potřeby místních obyvatel. V sobotu odpoledne rozbouřený potok Staříč několik set metrů vozovky strhl.

[chooze:article;value:574157]

​A to právě ve chvíli, kdy po ní auto jelo. Celou osádku údajně vypláchl proud ven, vůz se našel o 500 metrů dál po proudu prázdný. Ve šťastný konec už místní nevěří. "Samozřejmě v obci to neslo nějaké emoce, protože to jsou zmařené životy mladých lidí," poznamenal Šantrůček.

Jediný zachráněný měl obrovské štěstí, experti říkají, že dostat se v podobné situaci do bezpečí je asi stejně pravděpodobné jako výhra v loterii. Podle informací televize Nova muži pomohl svědek události.

Dalším pohřešovaným člověkem v souvislosti s povodněmi byla na Jesenicku 70letá seniorka z Kobylé nad Vidnavkou. Ve středu po poledni policisté oznámili, že ji našli bez známek života.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.