Po požáru chatky v Ústí našli čtyři mrtvé, z toho dvě děti. Případ řeší kriminalisté

Požár dřevěné chatky v zahradní kolonii v ústecké části Předlice zaměstnal v sobotu několik jednotek hasičů. Hořet začalo krátce před osmou hodinou. Hasiči se do objektu dlouhé minuty nemohli dostat. Na vině byla rozpadlá střecha, u které hrozilo, že se zřítí. 

Uvnitř ohnivého pekla byli čtyři lidé, z toho dvě děti. Po uhašení požáru je našli všechny mrtvé. Původní informace hovořily o třech mrtvých, později se ukázalo, že hasiči při bližším ohledání našli ještě jedno tělo.   

[chooze:article;value:490528]

"Dostali jsme oznámení o požáru na operační středisko krátce před osmou hodinou. Operační středisko na místo události vyslalo čtyři jednotky požární ochrany. Při příjezdu hasiči zjistili, že hoří zahradní chatka, poměrně rozsáhlejší objekt. V průběhu hašení a průzkumu bylo zjištěno, že se v objektu nachází čtyři osoby bez známek života," upřesnil mluvčí ústeckých hasičů Petr Pelikus. 

"Případ si na místě převzali krajští kriminalisté," doplnila pro TN.cz policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Po poledni dorazil i soudní lékař a psovod se psem vycvičeným na vyhledávání akcelerantů, uvedli policisté na twitteru.

[chooze:gallery;value:30459]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.