Po vánočním přejídání chtějí lidé zhubnout. Někteří už začali

Cukroví, polehávání u pohádek a třeba i porce bramborového salátu. Vánoční svátky dokážou s váhou pěkně zatočit. Někteří ale nelení a hned po Štědrém dni se snaží opět vrátit do formy.

Pan Marek hned ráno na Boží hod obul běžecké boty. "Běhám pravidelně a po Vánocích o to víc. Hodinu a půl, hodinu čtyřicet. Protože za každý vanilkový rohlíček, přidáme si kiláček," prozradil.

V Praze se koná už tradičně během svátků akce Týden sportu zdarma. Vyzkoušet si lze nejrůznější disciplíny, například beach volejbal, baseball, spinning nebo třeba minigolf. Oblíbené je třeba bruslení na Letné.

[chooze:article;value:481135]

Obleva znepříjemnila plány těm, kteří si chtěli o svátcích zalyžovat. Pokud sníh je, je mokrý a většinou technický. Třeba v v Krkonoších je v provozu většina areálů, v Krušných horách zhruba polovina. Na Klínovec si v neděli přijelo zalyžovat pár sportovních nadšenců. 

Dostat se po svátcích do kondice občas bývá problém. Mnozí s tím ale počítají. Podle nutričních specialistů by se lidé po Vánocích neměli vrhat do drastických diet, spíš by si měli postupně přidávat víc pohybu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.