Po Výměně: Věra sekla s pitím a vdala se. Někdy je na ránu, říká její muž

Pro oba páry byla Výměna manželek zajímavou životní zkušeností. "Na Výměnu vzpomínám v dobrém. Dalo mi to jednu věc, že u nás se na záchodě kouří, to musí být nedobrý. Doma se změnilo, že jsme se spolu vzali a jinak žijeme spokojeně jako dříve," řekla Věra.

I přestože v jejich vztahu byly komunikační problémy, pár je prý nyní spokojený. "Je období, kdy je Věra na ránu a je období, kdy je normální. Zaplaťpánbůh převládá to druhé," podotkl Martin a Věra se tomu jen smála.  

Podle Nikol a Jirky ta rodina ale nebyla úplně v pořádku. "Já se obávám, že tam hraje alkohol velkou roli. Popíjí víc, než by bylo potřeba. Odbude si nějaké povinnosti vůči dětem, nějakou brigádu, pak jde do hospody. To je jediné, co ji zajímá podle mě," míní Nikol.

[chooze:article;value:537500]

​"U nás si taky ráda dala. My si dáme taky večer skleničku vína, ale ona každý den dala čtyři pět piv. No na ženskou, nevím. Po obědě místo kafe si dala radši pivo a od té doby popíjela do večera. To je jediné, co ji zajímá," nelíbilo se Jirkovi.  

Věrce se prý ale po Výměně podařilo omezit pití. "Ano, super. Teď přes zimu nikam nechodím, doma si dávám jen kafe, čaj nebo šťávu. Nic jiného," tvrdí Věra. Nikol se v náhradní domácnosti také nelíbilo, že tam není jídelní stůl. "Stůl bych chtěla, ale my to tu máme tak stísněné, že to není kam dát. Radši místo stolu budu mít to zvíře, teď už máme jen agamu a hada," doplnila Věra.

[chooze:article;value:536568]

​Podle Nikol byly zanedbané i děti. "Věra prý nemá čas chodit s Eliškou na logopedii. Ani dětem nechtěli číst, to nechápu," popsala. Věra si ale stojí za tím, že Eliška mluví skvěle a logopedii nepotřebuje. "My jí nemusíme číst. Nemám problém s tím, aby mi řekla nějaké slovo. Všichni mi říkají, že s ní mám někam jít, ale já s ní nikam nepůjdu," tvrdí Věra.

U Jirky a Nikol se po Výměně mnoho nezměnilo. "Jsme rádi za to, co máme a co jsme zvládli. Nemyslím si, že máme rozmazlené děti. Normálně nemají problém být s kýmkoliv jiným, až na lidi, kteří se jim nelíbí. Sami dobře víme, že bez sebe nechceme žít. Vyhovuje nám to," uzavřeli.

Podívejte se, jak na Výměnu vzpomínají Nikol a Jirka:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.