Pocta Haně Zagorové. Byla nádherný člověk, vzpomínali na ni její přátelé

Celý koncert z hlediště pozoroval manžel Hany Zagorové Štefan Margita. "Hanku lidi milovali, ona je nikdy neošidila a milovala je a miluje je, myslím, pořád," podělil se o své dojmy Margita.

Za doprovodu Boom Bandu Jiřího Dvořáka vzpomínkový galakoncert podpořili přední umělci české hudební scény. Helena Vondráčková se ujala písně Málokdo ví. "Někdy nás stavěli proti sobě, jako rivalky, ale nebylo to tak. My jsme se v podstatě měly velmi rády a taky její odchod mě hrozně zasáhl," řekla zpěvačka.

Vondráčková se navíc zanedlouho do O2 areny vrátí, protože ji čekají hned dva koncerty.

[chooze:article;value:520249]

​Na začátku večera se arénou rozezněla skladba Nápad, tu divákům bravurně předvedla Ilona Csáková. "Dnešní O2 arena, to byl velký důkaz toho, že Hanička byla velký fenomén," sdělila Csáková.

Písničku Černý páv před lety zpívala Hana s Janem Bendigem v Lucerně. "Musím teda říct, že jsem měl po celým těle husinu, když jsem to zpíval. Ne sám ze sebe, ale z toho, že jsem to před lety zpíval s ní a najednou jsem to zpíval sám," svěřil se.

Večer probíhal přesně tak, jak to Zagorová milovala: nechyběly slzy, dojetí, ale ani smích. "Hana byla fakt nádherný člověk. V lidech vzbuzovala to lepší," řekla dojatá herečka Vlasta Peterková, která byla celoživotní kamarádkou Hany Zagorové.

"Není dne, abych si na Hanku nevzpomněl," dodal zpěvák a skladatel Karel Vágner.

I vy si můžete zavzpomínat na Hanu Zagorovou díky dokumentu Nedělej Zagorku exkluzivně na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.