Podezřelá smrt na 1. máje. O život ženy bojovali 45 minut, policie zatkla partnera

[chooze:gallery;value:31461]

​Velice nešťastně skončil 1. květnový den pro dvojici partnerů z pražské Krče. Dvaačtyřicetiletá žena zemřela, její přítel skončil v policejních poutech.

Nepomohla ani 45minutová resuscitace

O život těžce zraněné ženy ve Sládkovičově ulici nejprve bojovali svědci. Jak správně provést neodkladnou resuscitaci, jim po telefonu radila operátorka záchranářů.

"Na místo vzápětí dorazili jakožto first responder policisté s defibrilátorem a následně i lékař se záchranáři, kteří si resuscitaci převzali," upozornila mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. "Žena byla už od počátku ve vážném stavu," dodala.

[chooze:article;value:501352]

​Posádky bojovaly o život těžce zraněné pacientky desítky minut. Na krátkou dobu se dokonce podařilo u ženy obnovit funkci srdce. Po opakované zástavě ale lékařům nezbylo než prohlásit ženu za mrtvou. "Zemřela po 45minutové resuscitaci," upozornila Poštová.

Protože je smrt ženy podezřelá, případ si převzali kriminalisté. "K úmrtí podle prvotních zjištění mohlo dojít po předchozí rozepři s jejím partnerem, který byl zadržen. Nyní čekáme na výsledek soudní pitvy. Následně bude rozhodnuto o dalším postupu," uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.