Podezřelý z vraždy ve Svitávce k soudu nepůjde. Ve vězení měl zemřít

[chooze:gallery;value:31198]

​Podezřelý z dvojnásobné vraždy ze Svitávky Pavel K. má být po smrti. Podle informací serveru Novinky zemřel v neděli ve vazební věznici. Policisté se nyní budou zabývat tím, jak k úmrtí došlo a zda se dozorci nedopustili pochybení.

Muž měl mít na svědomí smrt své bývalé přítelkyně a jejího syna. Ty měl zastřelit ve chvíli, co se šestatřicetiletá žena a její jednadvacetiletý syn vraceli z noční směny. Zavraždil je prý u bytového domu, kde žena bydlela společně se svými dvěma dětmi. Oběti měla nalézt dcera zavražděné ženy.

[chooze:article;value:499598]

​"Kolem sedmé hodiny ráno jsem se vzbudila a věděla jsem, že maminka a brácha už by měli být doma. Říkala jsem si, že se ale možná cestou z noční stavili na nákup. Když pořád nešli, vzala jsem koše, že je vynesu, a vyšla jsem ven. V tu chvíli jsem uviděla na zemi ležet bráchu a pak i maminku,“ popsala dcera tehdy Novinkám.

Policie po muži okamžitě vyhlásila pátrání, do kterého se zapojil i vrtulník a hlídky po celé zemi. Kolem 14. hodiny se pak Pavla K. podařilo zadržet nedaleko obce Šebetov. Muž se k činu doznal a ve vězení si měl odsedět 15 až 20 let.

Policie vydala kalendář s nevyřešenými vraždami. Doufá, že jim veřejnost pomůže:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.