Podivná smrt muže v Bratislavě. Našli ho pobodaného, o vraždu prý nejde

Slovenskem otřásla smrt muže v bratislavském paneláku. Podle deníku TV Noviny ho objevili na chodníku před panelákem v kaluži krve. Muž měl vypadnout z šestého patra a následně se ukázalo, že má na hrudníku několik bodných ran. Navzdory pobodání se prý ale nejedná o vraždu.

"Na základě doposud zjištěných skutečností můžeme konstatovat, že příčinou smrti není úmyslné zavinění jiné osoby. Přesnou příčinu smrti určí až soudní pitva," řekla deníku Noviny mluvčí Krajského ředitelství Policejního sboru v Bratislavě Jana Šimunková.

[chooze:article;value:545255]

​Incident se odehrál 13. března okolo páté hodiny ranní na ulici Jána Jonáše v Bratislavě. Tamní obyvatelé jsou zděšení. "Jsme z toho v šoku, protože tu bydlíme. Teď se budeme bát jít i poslat dceru ven se psem," popsali sousedé.

Na muže vzpomínají jako na slušného člověka. Pracoval prý v automobilce a tento týden měl mít noční služby. "Úplně normální pracující chlap," řekla jedna z obyvatelek. Muž prý pocházel ze středního Slovenska.

Policisté měli na místě zajišťovat stopy několik hodin. Údajně prohledávali i okolí a vyslýchali sousedy. "Bližší informace poskytneme, jakmile to situace ve vyšetřování dovolí," dodala Šimunková.

Muž měl nehodu na Slovensku. Nezavinil ji, přesto se pojišťovna zdráhá platit:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.