Podruhé a lépe? Do Česka se vrací mezinárodní obchodní řetězec

V roce 2024 by se zákazníci v Česku opět mohli potkat se značkou Carrefour. Řetězec navázal spolupráci s českou společností JIP východočeská, která provozuje prodejny s potravinami JIP, Cash&Carry a spadá pod ni franšíza Plus JIP. Jak uvádí zástupci Carrefouru, v JIP bude dostupná široká paleta produktů jejich společnosti, a to jak potravin, tak dalšího zboží.

V Česku by se u obchodů JIP měly také objevit bannery společnosti Carrefour, a to také v příštím roce. "Jsme potěšeni, že se můžeme stát partnerem Carrefouru a umožnit mu návrat do České republiky. Jejich pozoruhodná nabídka produktů se skvěle doplňuje s naším sortimentem ke spokojenosti našich zákazníků," řekl předseda představenstva JIP východočeská Jan Plšek.

[chooze:article;value:531315]

​"Toto nové partnerství s JIP je skvělou příležitostí nabídnout českým zákazníkům silnou a konkurenceschopnou paletu produktů pro každodenní život. Je to další milník v mezinárodní strategii společnosti Carrefour a jejího úspěšného vývoje ve východní Evropě," okomentoval výkonný ředitel Carrefouru pro mezinárodní partnerství Patrick Lasfargues.

Francouzský maloobchodní řetězec Carrefour v Česku působil před 20 lety. Stažení z Česka a Slovenska oznámil ve druhé polovině roku 2005. V Česku měl 11 hypermarketů, na Slovensku čtyři. Všechny převzalo Tesco.

České obchodní řetězce oznámily v prosinci další zdražování. Podívejte se na reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.