Moderní bydlení

Pohádkový jackpot: Slovák si vsadil za 250 korun, vyhrál skoro 180 milionů

Na Slovensku je od úterý nový milionář. Šťastlivec z Trnavského kraje vyhrál v loterii Euromiliony více než 7 milionů eur (v přepočtu přes 179 milionů korun). "Svou sázenku se rozhodl uzavřít v den losování na jednom z prodejních míst společnosti Tipos na Záhoří," píše portál topky.sk.

Sázející vyplnil na tiketu šest herních polí a zapojil se i do doplňkového slosování Euromiliony Joker. Za vsazení zaplatil 9,5 eura (241 korun).

[chooze:article;value:563519]

​Vylosovaná čísla byla 3, 11, 19, 22, 23, 28 a 29 a číslo 6 v doplňkové hře. Právě tato čísla vyplnil do jednoho ze šesti herních polí a přinesla mu neuvěřitelnou výhru v hodnotě milionů eur, uvedla sázková kancelář Tipos.

"Je mi velkým potěšením pogratulovat vítězi k úžasným 7 milionům eur. Ve společnosti Tipos naplňujeme naše poslání přinášet radost z her a výher. Věříme, že každá výhra, ať už malá, nebo milionová, přinese výherci jen pozitivní změny a novou etapu života plnou radosti," uvedl předseda představenstva a generální ředitel loterijní společnosti Peter Deďo.

Prodejce rekordního výherního losu získal v listopadu 2022 odměnu milion dolarů:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.