Pohlreichův souboj restaurací: Džungle, jedlá hlína a napětí do poslední chvíle

[chooze:gallery;value:31304]

​Šestice restaurací, která postoupila do semifinále Pohlreichova souboje restaurací, se znovu podrobila zkoušce tajného hosta. Na základě jeho návštěvy potká dvě restaurace náhlá smrt a vyřazení. Zbylá čtveřice bude bojovat o postup do finále. Čeká je velmi náročná zkouška, která prověří nejen kreativitu kuchařských týmů, ale také jejich schopnost improvizovat a smysl pro detail.

Restaurace Na Pašince, Dejvická 34 i Long Story Short dostaly záznam z návštěvy tajného hosta, protože Zdeněk Pohlreich chtěl, aby všichni věděli, na základě čeho bude vybírat dvě, které dostanou další úkoly a tedy možnost zabojovat o finále. I když bylo zřejmé, že soutěžní restaurace si vzaly Zdeňkovy rady a výtky k srdci, někde opět našel další rozhodující chybky.

[chooze:article;value:495097]

​Postupující restaurace dostanou od Zdeňka Pohlreicha pozvánku do prázdného prostoru. Jejich úkolem bude stavba své pop up restaurace. Budou mít osm hodin na tvorbu místa, kde se budou cítit dobře hosté, pro které budou později vařit. K dispozici dostanou 100 tisíc korun, za které musí nakoupit nejen suroviny k přípravě soutěžních pokrmů, ale i nábytek, květiny a další dekorace.

V ukázkách uvidíte, s jakými problémy se obě restaurace potýkaly, ať už při stavbě pop up restaurací nebo v části, kdy v nich sedí hosté a čekají na večeři…

Sledujte dnes večer na Nově.

Televizní soutěž Pohlreichův souboj restaurací byla natáčena v souladu s opatřeními green filming. Již v loňském roce získali certifikaci udržitelné a uhlíkově neutrální produkce pro projekt MasterChef.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.