Pokořím další metu. Bývalá moderátorka TV Nova dělá po těžkém porodu pokrok

[chooze:gallery;value:35155]

​Zdá se, že Shopaholic Nikol se daří stále lépe a být maminkou malého Huga si užívá naplno. Pochlubila se, že se jí podařilo pokořit další výzvu, se kterou měla původně problémy. "Ve čtvrtek jsem se ráno rozhodla, že pokořím další metu, a vyjela jsem poprvé sama ještě Adamovým autem na návštěvu za Týnkou. Bylo to 25 minut a tohle jsem posílala Adamovi před startem," sdílela v příběhu na instagramu fotografii v autě, kde se tváří dost vystrašeně.

Vše ale zvládla na jedničku a její syn celou dobu seděl připoutaný v dětské sedačce. "A bylo to lepší, než jsem si myslela, ale jela jsem teda dost v křeči. Ale bude to lepší a lepší a kámoši byli zase spolu," připustila bývalá moderátorka, která se stavila za kamarádkou, která má podobně starého syna.

[chooze:article;value:548522]

Společně zašly i na procházku do Průhonického parku a strávily pohodový den. "A oběd na jedničku," napsala influencerka ke snímku se špagetami. Kromě volna a pohody se synem se však vrátila i k práci.

"Ve středu jsem měla svůj oficiálně první pracovní den (pár hodin, ale 'den' zní líp) a přijde mi úžasný, jak je člověk extrémně produktivní. Nebo minimálně já to tak s Hugem teď mám. Vše rozplánováno na hodiny a jedeš," pochlubila se dalším úspěchem.

Eva Podzimková porodila holčičku. Prozradila, co bude tentokrát dělat jinak:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.