Pokračování i novinky! Podívejte se, na jaké seriály se můžete těšit na TV Nova

Rozmanité žánry, silné příběhy, výrazné postavy a špičkoví herci! To vše čeká diváky ve 25 nových projektech na Nově a na Voyo. "Je toho hrozně moc, ale asi bych vypíchnul seriál Voyo Originál Studna, tam čekám, že to bude opravdu hutná atmosféra," upozornil generální ředitel Skupiny Nova Daniel Grunt.

Mozaika, Záhadné případy s Miroslavem Donutilem nebo Taneční z dílny Jiřího Vejdělka – tyto seriály zamíří na obrazovky televize Nova jako první.

"Asi všichni, co jsme absolvovali taneční, si umíme představit, kolik různých situací jsme museli jako účastníci kurzů nebo rodiče absolvovat, a od Jiřího je to velmi podařená komediální série," okomentoval ředitel vývoje obsahu TV Nova Michal Reitler.

[chooze:article;value:501943]

​Pro milovníky kriminálních příběhů připravuje Skupina Nova pokračování Metody Markovič: Straka, rodinné drama Studna nebo dokumentární sérii Kauza Kramný.

"Vycházeli jsme z toho, že případ Kramný je nejznámější kriminální případ posledních deseti let, a rozhodli jsme se, že půjdeme dovnitř a že se znovu vrátíme k přímým svědkům události, k pozůstalým," řekl režisér Petr Hátle.

[chooze:article;value:539659]

​Nebudou to jen napínavé detektivní zápletky, ale také odlehčené kriminálky. Buldok z Poděbrad od autora Comebacku Tomáše Baldýnského, Vraždy v kraji, série Milionáři nebo Pád domu Kollerů z dílny Jana Hřebejka a Natálie Kocábové. "V jednom domě se octnou čtyři generace a je to jako papiňák," přiblížila scenáristka Kocábová.

A bude toho ještě víc! V nejbližších měsících se uživatelé platformy Voyo, kterých je ke čtvrtku přes 800 000, mohou těšit na závěrečnou řadu série Iveta nebo pokračování seriálu Sex O'Clock.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.