Pokus o znásilnění v Chomutově. Žena byla přepadena cestou do práce

Chomutovští policisté vyšetřují nedělní pokus o znásilnění ženy středního věku. Dojít k němu mělo v ulici Písečná asi o půl šesté ráno. "Ženu měl neznámý muž napadnout při cestě do práce. Na tísňové lince jsme přijali telefonické oznámení od spolupracovnice napadené ženy, která po události přiběhla do místa, kde pracuje. Tam se kolegyni svěřila, že byla přepadena," uvedla k případu mluvčí policie Miroslava Glogovská.

"Zezadu k ní přistoupil útočník jdoucí nějakou chvíli za ní po stejném chodníku, napadl ji a přitom se násilím pokoušel o intimnosti a chtěl ženu zatáhnout do křoví. Té se však podařilo vysmeknout a utéct," doplnili policisté k případu s tím, že se žena při souboji zranila.

[chooze:article;value:539725]

Přemožený útočník měl následně vyrazit směrem k ulici Kamenná. "V souvislosti s incidentem jsme zadrželi muže, jenž je umístěn v cele, zatímco shromažďujeme další poznatky," uvedli policisté na sociální síti X.

To ale neznamená, že by bylo vyšetřování u konce. Kriminalisté totiž pátrají po svědcích události. "Žádáme svědky popsané události, kteří by mohli policistům poskytnout jakékoli informace k samotnému incidentu anebo k pachateli, aby kontaktovali policii na lince 158 nebo osobně na kterémkoli oddělení policie," prosí občany.

Velká pátrací akce v Kunratickém lese. Muž tam minulý týden přepadl a znásilnil ženu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.