Policie evakuovala pražské hlavní nádraží. Pyrotechnik nebezpečí vyloučil

[chooze:gallery;value:35718]

O zásahu v budově hlavního nádraží informovali policisté na sociální síti X. "V souvislosti s nálezem podezřelého zavazadla ve spodní hale budovy hlavního vlakového nádraží, policisté z důvodu bezpečnosti evakuují celou budovu," stálo v příspěvku.

S evakuací pomáhali policistům také hasiči. Na místo následně dorazil i policejní pyrotechnik. "Na místo jede pyrotechnik, která zhodnotí a zjistí, o co se jedná. Do té doby bude budova hlavního nádraží uzavřena," řekla TN.cz policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Pyrotechnik po příjezdu na nádraží podezřelé zavazadlo prohlédl a vyloučil jakékoliv nebezpečí. "Jednalo se o velký cestovní kufr s oblečením. Policisté nyní opět otevřeli celou budovu nádraží," uzavřeli policisté na síti X.

[chooze:article;value:553042]

Policejní akce neměla vliv na provoz vlaků, metro však stanicí jen projíždělo. "Z důvodu evakuace budovy metro stanicí na hlavním nádraží pouze projíždí, vlaky #ceskedrahy jezdí bez omezení a cestující mohou na perony vstupovat pouze ze severní strany nádraží," informovali policisté na sociální síti.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.