Policie hledala muže, který unesl bývalou přítelkyni. Na útěku byli několik hodin

Ve středu po půl osmé večer v ulici Huťská v Kladně napadl 38letý muž svou o sedm let mladší partnerku. "Včera večer fyzicky napadl ženu a proti její vůli ji odvezl Škodou Fabia červené barvy neznámo kam," informovala policie ve čtvrtek. 

Díky tipu jednoho člověka, který auto viděl, policie dvojici po několika hodinách vypátrala. Útočníka zadržela a převezla na služebnu. Jeho bývalou partnerku následně ošetřil lékař. "Žena není v žádném ohrožení života," shrnula mluvčí středočeských policistů Michaela Richterová. Ještě během čtvrtka by ji měla vyslechnout policie. 

[chooze:article;value:512030]

"Muž byl na místě omezen na osobní svobodě, zadržen a nyní budou probíhat standardní úkony trestního řízení," popsala mluvčí. Podle prvních zpráv měl mít u sebe únosce nůž, což ale policie nepotvrdila. 

Do pátrání zapojila policie několik desítek lidí, v pohotovosti byl také policejní vrtulník. K hledání policisté využili i speciálně vycvičené psy. 

Vypátrat se dvojici podařilo díky tipu jednoho z občanů Kladna. „Zásadní byl jeden poznatek od občana, který kontaktoval linku 158. Na základě toho se vypátralo jak vozidlo, tak hledaná a pohřešovaná osoba," sdělila Richterová s tím, že děkuje občanům za pomoc při hledání. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.