Moderní bydlení

Policie hledala pachatele a oběť na sídlišti. Nic se nestalo, zjistila nakonec

[chooze:gallery;value:37745]

Policie od čtvrtečního rána zasahovala na sídlišti v pražských Horních Počernicích. "Prověřujeme oznámení, dle kterého mělo dojít v ulici Pavlišovská k fyzickému napadení mezi dvěma muži," informovala policie na síti X ve krátce před 12. hodinou.

Na místo vyjelo několik desítek policistů i kriminalistů. "Pátrají jak po možném podezřelém, tak i poškozeném," upřesnila policie.

"Údajně hledají kluka, který pobodal svého otce. Otec zavolal na policii, ale bohužel je na tom asi velmi špatně, snad je ještě živ. Zamumlal své jméno do mobilu," řekla webu TN.cz jedna z žen žijící v okolí. "Policie obchází paneláky a pořád ho hledají. Snad ho najdou živého. Syn utekl," dodala. 

[chooze:article;value:578284]

Na místo k údajnému pobodání jeli i záchranáři. Ti ale nikoho nenašli. "Zásah je pro nás ukončený bez zranění," řekla TN.cz mluvčí záchranářů Jana Poštová.

"Na místě a v jeho okolí bylo provedeno důkladné šetření, kdy policisté nezjistili žádné protiprávní jednání ani místo údajného spáchání skutku. V případě zjištění nových skutečností budeme v šetření posléze pokračovat," uzavřela policie. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.