Policie objasnila starou vraždu z Ústecka. Po tělu oběti pátrala osm let

Po dlouhém hledání našli policisté tělo 36letého cizince. Ten zmizel beze stopy v roce 2016 v Ústí nad Labem ve čtvrti Krásné Březno. Kriminalistům se však podařilo případ objasnit a na konci června tělo zmizelého muže našli.

Nacházelo se zhruba pět kilometrů od Ústí v lese u obce Neznabohy. Vrah, který má být známý pohřešovaného cizince, jej měl do lesa odvézt a zakopat. Kostru pohřbeného muže našli kriminalisté pomocí služebních psů v hloubce asi dvou metrů.

[chooze:article;value:572197]

​Místo lesního hrobu policisté důkladně ohledali. "Kosterní nález měl na sobě ještě části oblečení. Kriminalističtí technici zadokumentovali desítky stop. Následně byl nález odvezen na soudní pitvu a zajištěný biologický materiál poslán na kriminalistický ústav do Prahy," uvedla mluvčí ústecké policie Veronika Hyšplerová.

Podle policie přišel muž o život při hádce mezi ním a 43letým mužem, která se stala v noci z 8. na 9. června v roce 2016. Hádka eskalovala, až měl nakonec starší muž mladšího umlátit. Následně jeho tělo údajně převezl do lesa u Neznaboh, kde jej zakopal.

I přesto, že se policistům podařilo starý případ objasnit, bude podle Hyšplerové s nejvyšší pravděpodobností odložen. Policie totiž nemá koho zatknout. Údajný pachatel je už totiž po smrti.  

Nález těla v Kunratickém lese: Policie vyšetřuje vraždu (21/8/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.