Policie očistila poslance Navrátila. Znásilnění maséra se nestalo, zjistila

"Kriminalisté prvního policejního obvodu prověřili případ údajného znásilnění maséra poslancem Parlamentu ČR a v minulých dnech ho odložili," informovala policie ve čtvrtek na twitteru. 

"Oznámené skutečnosti se nepotvrdily a trestný čin se nestal," vysvětlili kriminalisté. Potvrdili tak slova poslance Navrátila. O tom 39letý masér tvrdil, že si jej měl pozvat do bytu poté, co našel jeho inzerát na erotické seznamce. 

Masér tvrdil, že při jejich druhém setkání ho zákonodárce fyzicky přemohl, připoutal k posteli a znásilnil, napsal na začátku roku web PrahaIN. Vše se podle něj odehrálo v listopadu.

[chooze:article;value:482989]

Už při prvním informování o kauze Navrátil všechna obvinění označil za nepravdivá. "Důsledně odmítám nařčení proti mé osobě. Podle dostupných informací oznamovatel trpí závažnou duševní nemocí, a přesto nerespektuje předepsanou medikaci. Jednoznačně říkám, že nařčení ze strany oznamovatele nejsou pravdivá," sdělil TV Nova v lednu. Policie zdravotní stav maséra nekomentuje. O všem vědělo i vedení KDU-ČSL. 

"Na Policii ČR jsem byl podat vysvětlení a předal jí vše podstatné k tomu, abych dokázal svou nevinu. Ačkoliv jsem se snažil chovat citlivě s ohledem na jeho duševní onemocnění, v tuto chvíli připravuji podání trestního oznámení pro podezření z trestného činu křivého obvinění," upozornil už v lednu Navrátil.

Nařčení Navrátil odmítal už v lednu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.