Policie uvolnila informace k hrůzám na Plzeňsku. Šetří hned tři zvlášť závažné činy

[chooze:gallery;value:37780]

"Vrchní komisař zahájil trestní stíhání 40letého muže ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu a zvlášť závažného zločinu znásilnění. Bude rovněž podán podnět k vazebnímu stíhání obviněného," informovala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Kriminalisté se případem zabývají od nedělního večera. Podezřelý muž měl někdy v rozmezí od pátku do neděle vstoupit do bytu osmadvacetileté lékařky a surově ji napadnout. "Zraněním, která jí způsobil, pak přivodil její smrt," sdělila mluvčí.

[chooze:article;value:579606]

​"Poté v bytě v Třemošné, kde měl domluvenou schůzku se sedmatřicetiletou ženou, napadl i ji," dodali policisté. Ženu měl údajně svázat, znásilnit a surově bít. Podezřelého pachatele se podařilo zadržet až díky přivolané zásahové jednotce.

Pachatelem má být primář z domažlické nemocnice. Doposud měl být uznávaný mezi kolegy i studenty medicíny, kterým přednášel jako odborník na cukrovku. Údajný pachatel je narozený v roce 1984 a má mít manželku a dvě děti. Po útoku se měl pokusit o sebevraždu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.