Policie už ví, čí bezhlavé tělo našli v Berounce. Hledá svědky, kteří oběť viděli

Plzeňská policie již ví, kdo je záhadný muž z Berounky. Mrtvolu bez hlavy a genitálií nalezl kolemjdoucí v polovině ledna. Tělo plavalo u lávky pod Pecihrádkem v oblasti plzeňské Doubravky. V úterý 7. února odpoledne přišla policie s novými informacemi.

"Známe již totožnost mrtvého muže a nyní potřebujeme zjistit, kde a s kým se pohyboval," informovala mluvčí plzeňské policie Dagmar Brožová. Svědectví by kriminalistům mohlo výrazně pomoct v objasňování případu.

[chooze:gallery;value:29886]

​"Kriminalisté se nyní obracejí na veřejnost a hledají svědky, kteří muže na obrázcích naposledy viděli nebo s ním byli v kontaktu, aby informace kdy, kde a případně s kým byl spatřen, oznámili," žádají policisté. Svědci se mohou obrátit na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo na kteroukoliv policejní služebnu.

Policie již dříve uvedla, že jde o dvaatřicetiletého cizince, pravděpodobně ze Slovenska. Muž měl mít u sebe doklady, policie ale chtěla ověřit jeho identitu pomocí testů DNA. Muž měl žít ve starých zchátralých domcích u trati nedaleko plzeňské teplárny.

Podívejte se na záběry z místa nálezu těla: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.