Policie vyšetřuje smrt ženy známého podnikatele. Okolnosti jsou nejasné

Do rodinného domu v Prakšicích nedaleko Uherského Brodu v neděli dopoledne zavítali policisté, kteří obdrželi oznámení o úmrtí ženy. Tuto informaci redakci TN.cz potvrdila policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

"Prověřujeme smrt ženy. Okolnosti a bližší informace budou známy, až bude hotová pitva. Zatím pracujeme se všemi možnostmi," uvedla. Zdroj obeznámený s případem redakci TN.cz potvrdil, že mrtvou je žena známého podnikatele P. B. a sdělil, že se mělo jednat o sebevraždu. 

[chooze:article;value:499091]

Její smrt na sociálních sítích potvrdil i samotný podnikatel. ​"S nejhlubším zármutkem oznamuji, že nás navždy opustila moje milovaná manželka a maminka naší dcery. Tato smutná událost nás zasáhla neočekávaně a mimořádně bolestivě," oznámil v pondělí dopoledne. 

Její smrt zasáhla nejen příbuzné. "Byl to pro mě šok, když jsem se dozvěděl, že je po smrti. Šlo o naprosto skromnou a pohodovou ženskou, která měla ráda turistiku a neměla problém se s námi zaměstnanci jedné z firem svého manžela dát do řeči," prozradil jeden ze zaměstnanců podnikatele Slováckému deníku

Vrtulník a zásahovka: Takto policie zadržela podezřelého z vražd ve Svitávce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.