Policisté hledali kameru údajného únosce Maddie. Může na ní být natočena

[chooze:gallery;value:30475]

​Ačkoliv si mnozí mysleli, že policie prohledává přehradu a přilehlé lesy s cílem najít tělo zmizelé dívky, ve skutečnosti pátrala po něčem jiném. Podle deníku Daily Mail totiž dostala tip od "důvěryhodného informátora", že by se na místě mohla nacházet videokamera a zbraň Christiana Brücknera, který je podezřelý z dívčina únosu.

Informátorovi totiž měli dva klíčoví svědci přiznat, že se před lety vloupali do Brücknerova bytu a kameru a zbraň ukradli. Na kameře pak ale našli záznam, kde měl být zachycen muž v masce, jak mučí a znásilňuje ženy. Podle hlasu mělo jít právě o Brücknera. Nahrávky i zbraně se pak měli zbavit a odhodit je právě někde v okolí nádrže.

Policie se domnívá, že by na videokameře mohla být videa zachycující nejen oběti, které měl Brückner zneužít, ale také Madeleine. Podezřelý si aktuálně totiž odpykává trest v německém vězení za znásilnění 72leté turistky. K činu mělo dojít právě v blízkosti Praia da Luz, kde byla dívenka naposledy spatřena živá.

[chooze:article;value:506060]

​Policisté pátrání ukončili ve čtvrtek vpodvečer. Zanechali po sobě několik vykopaných děr. Hlínu prý odvezli do laboratoře, kde v ní odborníci budou hledat části oblečení či tkáně. Podle deníku The Sun policie na místě nalezla i kusy oblečení.

Rodina Maddie teď čelí zdlouhavému čekání ve víře, že laboratoř odhalí pravdu, která by mohla případ uzavřít. Policie uvedla, že pokud neobjeví žádné nové důkazy, vydá prohlášení. Pokud ale nové stopy objeví, bude pracovat na sestavení důkazů.

Přehradu, která je vzdálená asi 50 kilometrů od letoviska, odkud Maddie zmizela, policisté prohledávali už v roce 2008. Tehdy na základě tipu pátrali po dívčině těle, bohužel marně. Dívka je pohřešovaná už 16 let.

Záhadné zmizení Maddie. Policie má podezřelého:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.