Moderní bydlení

Policisté v Praze pronásledovali tuningáře. Při nehodě zemřela žena

[chooze:gallery;value:37362]

​Policejní honička v centru Prahy skončila v noci na pátek tragickou nehodou. Na křižovatce Sokolské a Wenzigovy ulice se policejní auto srazilo s osobním.

"Při smrtelné dopravní nehodě bohužel zemřel jeden člověk a další se čtyři se zranili. Všichni zranění skončili v nemocnici," uvedl policejní mluvčí Jan Daněk. Zemřelým člověkem je spolujezdkyně z osobního auta.

[chooze:article;value:573793]

​"Mladá dívka byla zaklíněná a měla zastavené srdce, o její život jsme bojovali více než 30 minut, bohužel nakonec zemřela. Tři osoby, 20letý muž, 40letý muž a 20letá žena, byly ve středně vážném stavu, všichni při vědomí. Na místě jsme ošetřili jejich poranění, podali léky a potřebné tekutiny a převezli do zdravotnického zařízení. Poslední, 20letý muž měl lehký úraz dolní končetiny a byl po ošetření také převezen do zdravotnického zařízení," přiblížili pražští záchranáři.

Policisté před nehodou řešili nelegálně upravená tuningová auta, jedno z nich zrovna pronásledovali se zapnutými majáky, když se stala nehoda.

"Je nám velmi líto této tragédie a pozůstalým vyjadřujeme upřímnou soustrast. Zraněným přejeme rychlé a úplné uzdravení," sdělil Daněk. Doplnil, že se případem zabývá Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS).

Místo nehody:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.