Policisté vyrazili ke rvačce s tyčemi v Novém Boru. Cestou bourali

[chooze:gallery;value:32807]

​Dramatické scéně přihlíželi lidé v pátek odpoledne okolo 17. hodiny na novoborském náměstí Míru. Na místě zasahovalo několik policejních hlídek včetně policejních psovodů. Sedm lidí s ocelovými tyčemi tam údajně útočilo na další dva.

Některé osoby kvůli tomu policisté zadrželi. Jejich blízkým se ale tato situace nelíbila a začali se srocovat před policejní služebnou.

[chooze:article;value:516485]

​"Mohu potvrdit, že v pátek odpoledne došlo na náměstí Míru v Novém Boru k incidentu mezi více lidmi. V dané věci jsme již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a případem se budou zabývat českolipští kriminalisté," říká pro TN.cz policejní mluvčí Vladimíra Štýtrová.

"Mohu také potvrdit, že se před naší policejní služebnou v Novém Boru v pátek večer srocovali lidé," uvádí policejní mluvčí.

Policejní zásah zkomplikovala dopravní nehoda. "Naše hlídka při otáčení nabourala do dopravního značení," dodává Štýtrová.

Při žádném z incidentů nemuseli asistovat záchranáři. "Vše jsem prověřoval na našem operačním středisku a nic hlášeného jsme neměli," uvádí mluvčí záchranky Michael Gergiev.

Rvačka na vlakovém nádraží v Náchodě. Muži hrozí tři roky za mřížemi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.