Policisté zachránili muži život. Přitom si spletli domy a zasahovat měli jinde

Hned dvojnásobně šťastný konec měl minulý pátek zásah mosteckých policistů. O pomoc je požádali strážníci v případě poraněného muže v jednom z domů v centru Mostu, který se pokusil o sebevraždu. Šťastnou náhodou se však dostali do vedlejšího domu s podobným číslem popisným.

Vyběhli do pátého patra, kde čekali kolegy bojující o život muže, ty sice neobjevili, ale i v tomto domě však bojoval další člověk o život. Z pootevřených dveří zaslechli nadstrážmistři Aleš Růžička a Michal Mundok chrapot.

[chooze:article;value:488563]

"Za dveřmi objevili ležícího muže v tratolišti krve, který bojoval o svůj život. Policisté zjistili, že má hluboké řezné rány na horních končetinách a upadá do bezvědomí," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger. Okamžitě tak krvácejícímu muži poskytli první pomoc. Telefonicky jim radili záchranáři, kteří dorazili na místo po pár minutách.

Záchrana života obou mužů byla úspěšná. Jeden z nich může kromě policistů a záchranářů poděkovat i náhodě, která muže zákona do "špatného" domu zavedla. Podle lékaře by navíc muž bez rychlé pomoci na místě zemřel. "Na zranění obou mužů se nepodílela jiná osoba," doplnil Krieger.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.