Polka tvrdila, že je ztracená Maddie. Detektivové mají výsledky testů DNA

Případ tříleté Maddie, která v roce 2007 zmizela z hotelového pokoje v portugalském Algarve, stále nebyl vyřešen. Nyní to vypadalo, že rodiče pohřešované holčičky přece jen budou mít nějakou naději. Na sociální síti totiž 21letá Julia Wandeltová tvrdila, že právě ona je ztracenou dívenkou. Rodinu McCannových dokonce požádala o testy DNA.

Výsledky však ukázaly, že mladá žena není pohřešovanou Maddie, která se ztratila před 16 lety, uvedl portál Mirror. "Pochází 100% z Polska. Má také nějaké litevské a ruské kořeny. Ale podle výsledků je Polka," sdělila soukromá detektivka Fia Johanssonová, která Julii pomáhala a řešení jejího případu si vzala na starost.

[chooze:article;value:496964]

Wandeltová přitom předtím neposkytla ani žádné důkazy, že by byla ztracenou dívenkou. Argumentovala pouze tím, že si většinu svého dětství nepamatuje, píše portál Daily Mail. "Moje nejstarší vzpomínka je velmi silná a týká se dovolené na horkém místě, kde jsou pláže a bílé nebo velmi světlé budovy. V této vzpomínce ale nevidím svou rodinu," popsala.

Sami její rodiče však tvrdili, že si vše vymyslela a je očividné, že není Madeleine. "Vždy jsme se jí snažili porozumět. Četné terapie, léky, psychologové i psychiatři. To vše měla, nezůstala sama," uvedli v prohlášení.

Podle nich se navíc chtěla Julie už od malička stát zpěvačkou nebo modelkou a být tak populární. "To, co se teď děje, je šílené. Ale má milion sledujících," uzavřeli.

[chooze:article;value:491377]

Julia dokonce nedávno vystoupila v americké populární show, kde diskutovala o tom, že je Maddie. Zároveň tam přiznala, že s rodiči nechce být v žádném kontaktu bez ohledu na to, co ukáží výsledky testu DNA. "Pokud je to moje matka, nechci se s ní stýkat. To je vše. Ale věřím, že to není moje matka," doufala tehdy Wandeltová.

Policie v listopadu 2021 po 18 dnech našla dívku, které se v médiích přezdívalo "australská Maddie". Okolnosti jejího zmizení jsou děsivé:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.